5/07/2009

Εξαιρετικού ενδιαφέροντος...


Κάποια προβλήματα με το site θα εκκρεμούν μέχρι την μετακόμισή του κάπου αλλού, μάλλον μέσα στον επόμενο μήνα, πιθανότατα σε κάποιο blog (δεν υπάρχει προς το παρόν σκέψη για σέρβερ εμπορευματικό ή κινηματικό). Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίζει μια σχετικά ανώνυμη, δωρεάν υπηρεσία με όσο το δυνατόν πιο εύκολη περιήγηση για τον αναγνώστη. Αν υπάρχει καμιά καλή ιδέα επ' αυτού, εδώ είμαστε... (Εννοείται πως το υλικό δεν κινδυνεύει, προφανώς και υπάρχει αποθηκευμένο αλλού). Κάποια κείμενα και μεταφράσεις που στάλθηκαν, αλλά και λινκς για μετα-δεκεμβριανά εγχειρήματα θα προστεθούν μόλις τακτοποιηθεί αυτό το ζήτημα.

Στο μεταξύ, ρίξτε μια ματιά σ' αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα λινκς:

Ανοιχτή συνέλευση Άνω Πόλης (Σαλονίκη) και μπροσούρα και τριήμερο στην πλατεία κουλέ καφέ 8-9-10.
Ανοιχτή συνέλευση Συκεών (Σαλονίκη) κάθε Κυριακή στις 18:00 στο δημαρχείο Συκεών.
Ανοιχτή συνέλευση Δυτικών Συνοικιών (Σαλονίκη).
Ανοιχτή συνέλευση Καλαμαριάς (Σαλονίκη).

Επίσης, νέοι χώροι και ιστοσελίδες απ' την ευρύτερη περιοχή: Κατάληψη Libertatia στη Σαλονίκη, σελίδα ενημέρωσης από το Αυτόνομο Στέκι, την κατάληψη Βύρωνος 3 και τη συλλογικότητα Accion Mutante και άλλες αναρχικές/αντιεξουσιαστικές πρωτοβουλίες της Καβάλας, το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι στο ΤΕΙ Σερρών, και τις δράσεις Κουκουλοφόρων (και μη) από χωριό στα Γρεβενά!

Και μια ενδιαφέρουσα διάλεξη στην Αθήνα, στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου, με θέμα: "Το Μακεδονικό Ζήτημα" (εισηγητής: Τάσος Κωστόπουλος -δημοσιογράφος, συγγραφέας) την Κυριακή 17 Μάη, 7:30μμ στο Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου, Αττικής (sylyp_vivliou[at]yahoo.gr). Αντρέα Λόντου 7, Β' όροφος, Εξάρχεια.

2 σχόλια:

A.C.Bogomolov είπε...

ρε συ ξανανέβηκε το anarcores.. γιατί κοροϊδεύεις τον κόσμο;

bezmotivnik είπε...

nai re xeli, afou sou pa mexri to kalokairi pou 8a kleisoun ta geocities etsi 8a mas paei, mia panw mia katw...